Lehdistötiedote 30.11.2018 

Valtteri Bottas Duathlon tukee lasten ja nuorten positiivista kasvua yhdessä Westpro4U ry:n kanssa

Valtteri Bottas Duathlon ja Westpro4U ovat aloittaneet yhteistyön lasten ja nuorten positiivisen kasvun kehittämiseksi ja tukemiseksi. Yhteistyötä tukevat molempien samankaltainen arvomaailma ja halu vaikuttaa parempaan huomiseen.

Koko kansan idolina ja roolimallina tunnettu Valtteri on hyvin esimerkillinen persoona, joka haluaa omalta osaltaan olla vaikuttamassa lasten ja nuorten hyvinvointiin. Valtterin osallistuminen hyvän tekemiseen innostaa varmasti myös muita toimimaan samoin ja tekemään valintoja, jotka auttavat lapsia ja nuoria.

– Minulle lasten ja nuorten auttaminen on sydämenasia ja heidän ilonsa on aina todella aitoa ja vilpitöntä. Odotan innolla yhteisiä projektejamme ja tulemme tekemään aktiivisesti yhteistyötä lasten ja nuorten parissa, Valtteri Bottas kertoo. 

Westpro4U ry on vuonna 2013 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, joka tukee lasten ja nuorten positiivista kasvua. Yhdistys on toteuttanut mm. parantumattomasti sairaiden lasten unelmia, järjestänyt joulun kymmenille perheille, tukenut lasten ja nuorten harrastustoimintaa, auttanut perheitä hädässä ja järjestänyt työpajoja syrjäytymisvaarassa oleville nuorille. Kaikki yhdistykselle lahjoitetut varat ohjataan suoraan apua tarvitseville lapsille ja nuorille, ilman välikäsiä. Yhdistys on osa rakennusliike Westpro cc Oy:n toimintaa.

– Haluamme omalta osaltamme olla mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta lapsille ja nuorille. Yhdistys tekee töitä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi ja haluaa olla mukana vähentämässä eriarvoisuutta, kertoo Westpro4U:n hallituksen puheenjohtaja Alexandra Procopé.

Valtterille yhteistyökumppanin valinta oli hyvin luontevaa, sillä hän haluaa itse olla näkemässä, miten apu saadaan perille asti ja nähdä se aito hymy, minkä oikeanlainen apu saa aikaan. Lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen on myös hänelle ensisijaisen tärkeää, sillä tulevaisuutemme on heidän käsissään. Lasten ja nuorten hyvinvointiin on panostettava enemmän ja saada myös muita mukaan auttamaan. Pienelläkin teolla voi olla suuri merkitys lasten ja nuorten elämässä.

Yhdessä voimme saada enemmän hyvää aikaiseksi ja rakennamme osaltamme parempaa tulevaisuutta lapsille ja nuorille tässä maassa.

Lisätietoja: 

VB77 / RedW Oy 
Ville Ahtiainen
ville@valtteribottas.com

Westpro4U
Alexandra Procopé, hallituksen puheenjohtaja 
alexandra@westpro.fi

Lue lisää tapahtumasta: www.valtteribottasduathlon.com
Lue lisää Westpro4U: www.westpro.fi/westpro4u

– – –
Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi järjestetään jo kolmannen kerran 18.8.2019 Liikuntakeskus Pajulahdessa. Ilmoittautuminen ensi kesän tapahtumaan on avoinna. Early bird -hinnat miehet, naiset ja joukkueet ovat voimassa 31.12.2018 saakka: 

  • Naiset & miehet vain 50 euroa (norm. 77)
  • Uutta: joukkuekilpailu 120 euroa (norm. 210 )
  • Perheduathlon 20 euroa

Ilmoittautuminen: www.valtteribottasduathlon.com/ilmoittautuminen

Kuvat: Toni Tiainen, Valtteri Bottaksen kuvat: Niki Soukkio

Pin It on Pinterest

Share This