Vietä vauhdikas päivä - tapahtuma-alueelle VAPAA PÄÄSY!

OHJELMA

Valtteri Bottas Duathlon on vauhdikas ja liikunnallinen päivä koko perheelle. Perheduathloniin voi osallistua 2-3 henkilön joukkueissa, Mini Valtteri Bottas Duathlon -juoksu on tarkoitettu perheen pienimmille ja tapahtumatorilla yhteistyökumppanimme pitävät huolen, että tekemistä riittää kaikille. Klo 14 alkavassa kisassa mukana Valtteri Bottas. Tapahtuma-alueella vierailee myös ANGRY BIRDS -elokuva 2:sta tuttu RED!

Lehtimäki Tilausajojen maksuttomat kuljetukset Lahdesta Marolankadun turistipysäkiltä klo 10, 11 ja 12. Linja-auto pysähtyy tarvittaessa myös Nastolan Kirkonkylän Salen pysäkillä, jos matkustajia on tulossa kyytiin. Aikataulu noin 10.20, 11.20 ja 12.20. Paluukuljetukset Pajulahti-hallin edestä klo 15, 16 ja 17, pysähtyminen tarvittaessa Kirkonkylän Salen pysäkillä.

Tervetuloa upeaan liikunnalliseen päivään koko perheen voimin! Huom! ISTV lähettää klo 14 kisan suorana lähetyksenä.

Tapahtuman aikataulu:
klo 10.00 Kumppanitori aukeaa
klo 10.15 Tunturin sähköpyörälähtö – mukana mm. Mikko Leppilampi, Niklas Bäckström, Niko Kapanen ja Ari Vallin.
klo 10.30 Taikuutta ja liikettä lavalta, Ladycrone
Klo 11.00-11.35 Angry Birds -elokuva 2:sta tuttu RED seikkailee alueella ja lähettää mini-VBD:n kisaajat matkaan
klo 11.00 Ilpo Kaikkonen
klo 11.25 Mini Valtteri Bottas Duathlon
klo 11.40 Alkuverryttelyt
klo 12.00 Perheduathlon
klo 12.45-13.15 Angry Birds -elokuva 2:sta tuttu RED seikkailee alueella
klo 13.00 Ilpo Kaikkonen
klo 13.40 Alkuverryttelyt
klo 14.00 Naisten, miesten ja joukkuesarjan startti. Mukana mm. Valtteri Bottas, Krista Pärmäkoski, Martina Aitolehti, Akseli Herlevi…
klo 14.30 Jättisaippuakuplaesitys, Ladycrone
n. klo 16.00 Palkintojen jako
klo 18.00 Tapahtuma päättyy

Mini Valtteri Bottas Duathlon 
Startti klo 11.25 maalialueen läheisyydessä, kaikki alle 7-vuotiaat voivat osallistua. Juoksumatka nurmikentällä noin 200 metriä.  Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, kuuluttaja kuuluttaa kaikki halukkaat viivalle. Äiti, isä tai muu aikuinen voi juosta matkan yhdessä lapsen kanssa, jos lähtijöitä on paljon, lähtöä porrastetaan. Olethan ajoissa paikalla! Kaikki osallistujat saavat Mini Valtteri Bottas Duathlon -mitalin kaulaan! Perhe- ja kisalähtöjen oheistukset voit katsoa info-sivulta

 • Tunturi – Tule koeajamaan Tunturi-Hellbergin pyöriä tapahtumaan! Tunturi lahjoittaa Suomen Punaisen Ristin Ketjureaktio -keräykseen 2 euroa jokaisesta Valtteri Bottas Duathlon -tapahtumapäivänä pyörällä ajetusta koeajokilometrista. Varat menevät ilmastonmuutoksen vastaiseen hyväntekeväisyyteen. Lisäksi kilpailijoiden ja tapahtumavieraiden kesken arvotaan TunturiDRT 26 -polkupyörä – tule osallistumaan!
 • Lehtimäki – kuljetuskumppanimme. Lahdesta, torin laidalta Marolankadun turistipysäkiltä ilmaiset kuljetukset Pajulahteen klo 10, 11 ja 12. Paluukuljetukset Pajulahdesta, Pajulahti-hallin edestä klo 15, 16 ja 17. Ei ennakkoilmoittautumisia, paikkoja rajoitetusti! Tervetuloa!
 • Dinox –  Temppuilurata lapsille
 • Pajulahti – Puuha-alueella mm. iso temppupatja. Pajulahden opiskelijat ohjaavat.
 • Westpro – tapahtuman virallinen hyväntekeväisyyskumppani. Westpron pisteellä voit osallistua noppakisaan, jonka joka heitolla voittaa tai testata oletko nopeampi kuin Valtteri. Kaikki, jotka päihittävät Valtterin hyppynarukisassa, saavat yllätyspalkinnon! Lisäksi pisteellä myös Tuo ja vie -kierrätyspiste: tuo lasten vanhaksi käyneet urheiluvälineet kierrätykseen tai hae veloituksetta tarpeellisia välineitä!
 • IWC – tapahtuman virallinen aikakumppani
 • Kemppi – Kasvomaalausta, hauska hitsauskonepeli ja värityskuvakilpailu lapsille! 
 • Loiste-energia -Tule hankkimaan Loisteen pisteelle VBD-tarjoushinnalla itsellesi Loiste Puhdas sähkö talouteesi! Voit tulla kirjoittamaan myös oman vihreän lupauksesi.  
 • Ilta-SanomatISTV tuottaa lähetyksen kisasta. Jos et pääse paikan päälle, tulethan seuraamaan kisaa lähetyksen kautta!
 • Halti – Haltin uudet vaatteet esillä, Halti antaa kisailijoille upeat kisapaidat 
 • Mercedes-Benz – Mercedeksen pisteellä nähtävissä Mercedes-Benzin ensimmäinen täyssähköauto EQC sekä uusi Uudessakaupungissa valmistettu GLC katumaasturi. 
 • Lahden kaupungin Nastolan aluejohtokunta – Lahden kaupungin Nastolan aluejohtokunnan teltalla saat ajankohtaista tietoa Lahden kaupungista sekä voit osallistua tuotepalkintojen arvontaan. Tuota itse sähköä lihasvoimalla ja tule lataamaan puhelimesi tai tablettisi latauspyörällä!
 • Perlana – Leikkimielinen sählypeli ja kisapaitojen kierrätyspiste
 • Printscorpio – VBD-tuotteita myynnissä, Lahden FK-kerhon juniorit myymässä. Osa tuotoista suunnataan FK-kerhon junioritoimintaan.
 • Ovella – Ovellan loistavat säilytysratkaisut esillä. Lisäksi PrePark eli pyöräparkki kilpailualueen ulkopuolella.
 • Ramudden – kisajärjestelyjä helpottavat aidat tulevat Ramuddenilta. Tule tutustumaan pisteelle Ramuddenin toimintaan. 
 • Sponsor Insight – toteuttaa tapahtumakyselyn kävijöille ja kisailijoille, jotta voimme kehittää tapahtumaa entisestään paremmaksi. 
 • Kanresta – alueen ravintolapalvelut
 • Pajulahden Seikkailupuisto on avoinna hintaan 15 eur / hlö (norm. 24 eur/hlö)! 

Muutokset mahdollisia – ohjelma täydentyy!

 

Aluekartta

 

Pin It on Pinterest

Share This