Valitse sivu

Kotipaikka on aina ollut minulle tärkeä. Nastolassa on hyvät mahdollisuudet urheilla ja sijainti on loistava. Tuon mielelläni esiin sitä, mistä olen kotoisin.

Valtteri Bottas

F1-kuljettaja

PAJULAHTI OLYMPIC TRAINING CENTER 

  • Etäisyyksiä Lahden keskusta 20 km, Helsinki 117 km, Kouvola 46 km, Tampere 143 km
  • Yli 800 vuodepaikkaa, 88 hotellihuonetta, 122 opistotason huonetta.
  • Laajat mahdollisuudet sisäliikuntaan mm. palloilu- ja liikuntahalli, jäähalli, uimahalli ja sisätenniskentät.
  • Upeat ulkoliikuntatilat, mm. Suomen suurin kiipeilyseikkailupuisto, kauniit melontareitit, ladut ja lenkkipolut, frisbee-golf.

Osoite: Pajulahdentie 167, 15560 Nastola
Avaa aluekartta tästä.
Katso lisää sivuiltamme: pajulahti.com 

LIIKUNTAKESKUS PAJULAHTI

Liikuntakeskus Pajulahti on monipuolinen liikunnan ja vapaa-ajan keskus, joka sijaitsee itäisessä Lahdessa luonnonkauniilla paikalla, puhdasvetisen Iso-Kukkasen rannalla, reilun tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta ja vain 20 minuutin ajomatkan päässä Lahden keskustasta. Toimintamme on alkanut vuonna 1929. Käytössämme on 110 hehtaarin maa-alue, joka pitää sisällään niin kattavat liikunta- ja majoitustilat kuin upeat luontoliikuntamahdollisuudet vesistöineen, hoidettuine lenkkipolkuineen, laavuineen ja luonnontilaisine retkeilymaastoineen. Pajulahti tarjoaa korkeatasoista koulutusta, valmennuspalveluita, kokouspalveluita sekä kunto- ja terveysliikuntaan liittyviä positiivisia kokemuksia ja elämyksiä kaikille vieraille. Pajulahti on Suomen ainoa Olympiakomitean ja Paralympiakomitean virallinen valmennuskeskus.

 

Pajulahden arvoina ovat Ilo Liikuttaa, Askeleen Edellä, Tavoitteista Totta, Asenne Ratkaisee ja Kaikki Kunnossa. Ilo liikuttaa tarkoittaa, että koulutetut ohjaajamme nauttivat työstään pitäessään terveyttä edistäviä liikuntatunteja asiakkaillemme. Askeleen edellä kuvaa ammatillisen koulutuksemme tasoa, liikunta-alan uusimman tietotaidon välittämistä sekä uusimpien opetusmenetelmien ammattimaista käyttöä. Tavoitteista totta kertoo valmennuskeskuksemme taidosta kouluttaa valmentajia siten, että he pystyvät toteuttamaan urheilijoidensa kanssa yhdessä asetetut tavoitteet, sekä Pajulahden osaamisesta ja harjoittelun huippuolosuhteista. Asenne ratkaisee kuvaa kykyämme avustaa soveltavassa liikunnassa niin, että esimerkiksi pyörätuolissa voi kuntoilla ja nauttia urheilusta.

Yksitoista täyspitkää rataa ja 142 rataelementtiä käsittävä Seikkailupuistomme on mitoiltaan Suomen suurin. Pituutta köysiseikkailulle kertyy huikeat 1,9 kilometriä! Puiston suunnittelussa on panostettu luonnonmukaisuuteen ja toimivuuteen, ja seikkailu sopii niin lapsille kuin aikuisillekin.

Valtteri Bottas Duathloniin osallistuville majoitus Pajulahdessa hotellitason huoneessa hintaan 65 € / hlö / 2hh, 1hengen huonelisä + 30 €, sisältää aamiaisen. Ota yhteyttä, huonevaraukset: asiakaspalvelu@pajulahti.com, +358 3 885 511. 
 

Muut yhteydenotot: Laura Kittelä, +358 44 7755 212, Laura.Kittela@pajulahti.com

Lisätietoja: pajulahti.com 

Pin It on Pinterest

Share This