KUMPPANEIDEN TERVEISET

 

TUNTURI

Tunturi-Hellberg Oy Ltd on yksi kokeneimmista polkupyörien valmistajista sekä johtava polkupyörien ja pyöräilytarvikkeiden maahantuoja Suomessa. Yrityksemme on perustettu vuonna 1922 ja siten Tunturi-polkupyöriä on suunniteltu jo lähes sadan vuoden ajan Suomessa. Myös toinen valmistamamme polkupyörämerkki Nishiki suunnitellaan Suomessa. Lisäksi tuomme maahan kansainvälisesti tunnettuja pyörämerkkejä kuten Haibike, Ghost, Koga, Van Nicholas, Lapierre ja Winora. Edustamiamme tuotteita myydään satojen jälleenmyyjien toimesta ympäri Suomea. 

Olemme olleet Valtteri Bottas Duathlon -tapahtuman pääyhteistyökumppani alusta saakka. Nyt siis kolmatta vuotta. Haluamme kannustaa kaikkia ihmisiä ikään katsomatta liikkumaan enemmän joko yhdessä tai yksin. Juoksu ja pyöräily ovat lajeja, joita koko perhe voi harrastaa yhdessä myös luonnon keskellä ja samalla viettää yhteistä aikaa. Valtteri on esimerkillinen urheilija ja hänen omassa urheilutapahtumassa kohtaavat yrityksellemme tärkeät arvot kuten yhdessä tekeminen, liikunta ja luonto.

Toivottavasti näemme sinutkin joko kisaradalla tai viettämässä tapahtumarikasta urheilupäivää. Me järjestämme Tunturi-sähköpyörien koeajotapahtuman. Tervetuloa testaamaan uudet sähköpyörät!

WESTPRO

Westpro on espoolainen vuonna 1999 perustettu rakennusliike, joka rakentaa laadukkaita koteja pääkaupunkiseudun parhaimmille paikoille. Hyväntekeväisyys-yhdistyksemme Westpro4U ry tukee lasten ja nuorten positiivista kasvua ja kehitystä.

Tämän vuoden Duathlonissa toimimme tapahtuman virallisena hyväntekeväisyyskumppanina ja kohdistamme tapahtuman kautta tulleet lahjoitukset Nastolan alueen lasten ja nuorten hyvinvointiin. Omalta osaltamme haluamme olla mukana tukemassa lasten ja nuorten liikunnallisuutta sekä kannustaa kaikkia mukaan nauttimaan liikkumisen ilosta

HALTI 

Olemme suomalainen premium-ulkoilubrändi, jonka tekemisessä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla pohjoinen luonto, käytännöllisyys ja luonnosta ammennettava estetiikka. Inspiraation tekemisellemme tarjoaa äärimmäisyyksistä ammentava pohjoinen luonto.

Olemme olleet Valtteri Bottas Duathlon -tapahtuman alusta asti mukana ja näemme, että tiimillä ja Valtterilla on hyvä agenda. Tapahtuma, jossa inspiroidaan ihmisiä liikkumaan. Vastuullisuus on teemana meille myös tärkeä, jota tapahtuma hyvin edustaa. Lisäksi Valtterin arvot sopivat hyvin meidän brändiin, jotka ovat luonnonläheisyys, urheilullisuus ja suomalaisuus. 

Treenaaminen kannattaa aloittaa jo nyt! Hyvät tuotteet kilpailuun löydät meiltä: www.halti.fi

KEMPPI

Lahden kupeessa järjestettävä tapahtuma sopii mainiosti Kempin perhepäivän yhteyteen. Olemme olleet mukana jo aiempina vuosina. Henkilökunnan hyvinvoinnin tukeminen ja liikkumiseen kannustaminen on meille tärkeää. Samalla haluamme muistuttaa paikallisia ihmisiä Kempistä työpaikkana ja tavata mahdollisia tulevia kemppiläisiä. Kemppi on tehnyt yhteistyötä Valtteri Bottaksen kanssa Valtterin carting-ajoista lähtien, joten Valtteri Bottas Duathlonissa mukana oleminen on luonteva jatkumo myös sille. Hitsaajat, formulakuskit ja duathlonistit ovat kaikki rautaista väkeä. Oheisen videon kautta voit tutustua Kempin visioon siitä, mitä hitsaus voisi olla 20 vuoden päästä.
Katso video tästä. 

SPONSOR INSIGHT

Sponsor Insight tekee sponsorointiin ja tapahtumiin liittyviä tutkimuksia eri muodoissa. Toimeksiantajina sekä yritykset että oikeudenomistajat ja tapahtumanjärjestäjät.

Sponsor Insight toteuttaa Valtteri Bottas Duathlon -tapahtumasta tutkimuksen, jotta voimme kehittää sitä vielä paremmaksi!

DINOX

Olemme kotimainen liikuntavälinevalmistaja, maahantuoja ja myyjä. Asiakkaitamme ovat sekä kotitaloudet että yritykset, julkiset toimijat, rakennusliikkeet, yhdistykset ja urheiluseurat. Periaatteemme on myydä laadukkaita, toimivia ja testattuja tuotteita. Mottomme on  Do it now -tartu hetkeen! Koskaan ei ole liian aikaista tai myöhäistä aloittaa liikkumista!

Valtteri Bottas Duathlon tarjoaa liikunnallisia elämyksiä ja hyvää fiilistä! Olemme kokeneet tämän liikunnallisen tapahtuman mahtavaksi kokonaisuudeksi ja mikä parasta haluamme olla mukana koko perheen liikuttamisessa. 

Tsemppiä ja iloista mieltä kaikille. Rohkeasti mukaan vaan huipputapahtumaan! Dinox.fi

LOISTE ENERGIA

Loiste Energia on valtakunnallinen, suomalainen energiayhtiö. Haluamme helpottaa 200 000 asiakkaamme arkea kehittämällä sähköön ja energiaan liittyviä uusia palveluja ja toimivia ratkaisuja, joiden avulla ihmiset voisivat tehdä oman elämänsä kokoisia ympäristötekoja.

Loiste haluaa tarjota enemmän kuin energiaa. Liikunnallinen ja mahtavalla energialla ladattu koko perheen tapahtuma sopii tähän tarkoitukseen todella hyvin. Viime vuodesta jäi hyvät kokemukset ja odotammekin jo innolla elokuun Duathlonia.

”Tsemppiä ja energistä tapahtumaa kaikille paikalle saapuville. Mukana hengessä ollaan!”

PRINTSCORPIO

Printscorpio Oy on vuonna 1984 perustettu lipputehdas-tekstiilipaino. Painamme ympäristöystävällisesti kankaita, neuloksia ja näkyvyystuotteita sekä ulko- että sisäkäyttöön. Valmistamme VBD:n tapahtumanäkyvyyden; aitakankaat, liput, opastenauhat sekä VBD merchandise-tuotteet.

Olemme olleet mukana VBD:ssä alusta alkaen. Tapahtuman arvot ja tavoitteet ovat yhteneviä omien arvojemme kanssa ja Valtteri on erinomainen lähettiläs, joka pitää Suomen lipun maailmalla korkealla.

”Toivotamme kaikki tervetulleiksi elokuussa Pajulahteen, VBD:ssa jokainen ruutulipulle päässyt on voittaja.”

OVELLA

Olemme suomalainen yritys, joka ratkaisee fillareiden parkkiongelmat sisällä ja ulkona.  Valikoimassa on tehokkaita ja turvallisia säilytysratkaisuja fillarikoukuista parkkijärjestelmiin. Uusia ratkaisuja kehitetään jatkuvasti.

Olemme mukana, koska haluamme edistää aktiivista liikkumista ulkona Suomen luonnossa sekä  rentoa ja stressitöntä elämäntapaa ja  tauon merkitystä suoritusten välissä. Lisäksi siksi, että tapahtuman tuotot menevät hyvään tarkoitukseen.

Asiakkaille terveiset: Ole ovela valitse Ovella.

Kilpailijoille: Älä luovuta vaan paina loppuun saakka.

ILTA-SANOMAT

Ilta-Sanomat on Suomen suurin uutis- ja urheilumedia. Olemme seuranneet Valtterin uraa alusta alkaen ja olleet mukana Valtteri Bottas Duathlonissa hyvän ja arvokkaan asian vuoksi.

”Tule mukaan paikan päälle kannustamaan tai katso suora lähetys ISTV:stä osoitteessa is.fi

NASTOLA

Nastolan aluejohtokunta edistää ja tukee paikallistoimintaa, yhteistyötä sekä on alueen äänitorvi, lähidemokraattinen toimielin Lahden kaupungissa. Toiminnalla halutaan muun muassa lisätä asukkaiden aktiivisuutta, vaikuttamismahdollisuuksia, osallisuutta, yhteisöllisyyttä, Nastolan elinvoimaisuutta ja matkailua sekä asuinympäristön viihtyisyyttä. Aluejohtokunnan tehtävänä on myös järjestää ja tukea paikallisia tapahtumia. Tutustu Nastolan alueeseen ja aluejohtokunnan toimintaan www.nastola.fi

Seuraa somessa: instagram @hyvanolonnastola youtube @hyvanolonnastola facebook @nastolanaluejohtokunta

Aluejohtokunta haluaa olla mukana ja tukea paikallista, koko perheen liikuntatapahtumaa, yhteistyötä sekä matkailun ja hyvinvoinnin edistämistä Lahden kaupungissa, Nastolan alueella. Aluejohtokunta haluaa myös lisätä alueen elinvoimaisuutta ja viihtyisyyttä sekä mahdollistaa tapahtuman markkinointia.

Tervetuloa viihtymään ja kokemaan elämyksiä Lahden Nastolassa. Tutustu Lahden seutuun ja sen tarjontaan  www.visitlahti.fi sekä www.lahti.fi

VISIT LAHTI 

Lahden seutu on urheilumatkailun johtavia alueita Suomessa. Lahden kaupungin ja koko seudun näkökulmasta Valtteri Bottas Duathlonin järjestäminen alueella on jälleen yksi osoitus siitä. Tapahtumalla nostetaan esille raikkaasti ja näyttävästi päijäthämäläisiä matkailun vetovoimatekijöitä, kuten puhdasta luontoa ja eteläisen Suomen monipuolisia Salpausselän liikuntareitistöjä

Valtteri Bottas Duathlon on näkyvä, koko perheen hyvän mielen tapahtuma sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Huippu-urheilijana Valtteri Bottas on loistava esikuva ja alueen puolestapuhuja. On ollut myös ilo huomata, kuinka suosituksi on noussut lapsiperheille suunnattu perhe-duathlonsarja.

Toivotamme kaikki kilpailijat ja tapahtumavieraat lämpimästi tervetulleiksi Lahden seudulle. Luvassa on jälleen upea liikunnallinen, koko perheen päivä, jossa jokaiselle löytyy koettavaa ja nähtävää.
 
Tutustu Lahden seutuun www.visitlahti.fi  #visitlahti
 

LEHTIMÄKI GROUP 

Lehtimäki Group on matkailualan yritysryhmä, joka on kokonaan suomalaisessa omistuksessa. Yritysryhmään kuuluu täyden palvelun matkatoimisto Lehtimäki Matkat, tilausajoja laadukkaalla ja monipuolisella kalustolla tarjoava Lehtimäki Tilausajot sekä paikallisliikennettä Päijät-Hämeessä harjoittava Lehtimäki Liikenne. Formula 1 -matkoja olemme paketoineet jo yli kymmenen vuoden ajan F1-huumaa -brändin alla. 

Valtterin kuten Lehtimäki Groupinkin kotipaikka on Nastola. Haluamme tukea liikunnallista elämäntapaa ja siksi olemme mukana tapahtumassa jo kolmatta kertaa. Toivotamme kaikille kilpailijoille hyvää menestystä ja itsensä ylittämistä kisassa. Tapahtumavieraita palvelemme jälleen kuljetuksin. Nähdään elokuussa!

KANRESTA 

Kanresta Oy on Suomen johtava kulttuuri- ja tapahtumatalojen ravintoloitsija. Toimipaikkoja on valtakunnallisesti tällä hetkellä 24 ja Liikuntakeskus Pajulahti on yksi suurimmista. Tiesitkö, että työmme tuomilla varoilla tuetaan tutkimusta, koulutusta, tiedonvälittämistä, vaikuttamis- ja kehittämistyötä, jotta meillä on tulevaisuudessa maailman tervein kansa ja onnellisimmat ihmiset. Tästä syystä nauttimallasi kahvikupilla on merkitystä ja  juuri sinä voit olla mukana tekemässä hyvää.

Liikuntakeskus  Pajulahden ravintoiden toiminta kuuluu Kanrestalle, joten olemme mukana tässä hyväntuulisessa tapahtumassa luomassa elämyksiä niin kilpailijoille kuin vieraille. Tapahtuma sopii brändiimme ja tuemme toistemme toimintaa luontevasti.

Täällä ei tarvitse olla aktiiviurheilija, joten kaikki joukolla mukaan iloiseen tapahtumaan. Tämän lisäksi myös katsojille löytyy kaikenlaista tekemistä täällä Pajulahden alueella, joten koko perheen voimalla nauttimaan elokuisesta päivästä. Nähdään elokuussa 🙂

PERLANA

Henkel on maailman suurimpia teknokemianyrityksiä. Toimimme kaikkialla maailmassa tunnettujen kuluttajabrändiemme, kuten Schwarzkopf, Persil ja Loctiden kautta.

Perlana on ainutlaatuinen hoitava pyykinpesuneste. Perlana tuotteista löydät juuri oikean pyykinpesunesteen kullekin tekstiilillesi. Yksi suosikkituotteistamme on Perlana Sport. Se pesee urheilu- ja ulkoiluvaatteesi hellavaraisesti, poistaa hienhajun ja jättää tekstiiliin pitkäkestoisen miellyttävän tuoksun. Tuote säilyttää urheilutekstiilien kalvorakenteen sekä veden- ja tuulensuojan.

Perlana pesee VBD:n pyykit!  Jokainen VBD-kisoihin osallistuja saa kokeiltavakseen Perlana Sport pyykinpesunesteen. Tule kuulemaan lisää Perlanasta ja pyykinpesusta Perlana-ständille! Perlana – Yhteistyössä Emilia Bottas.

RAMUDDEN

Ramudden tekee tilapäisiä liikennejärjestelyjä ja turvallisuusratkaisuja. Valtteri Bottas Duathlon sopii erittäin hyvin Ramuddenin markkinointiin. Me tuemme työntekijöidemme liikuntaa ja uskomme vakaasti siihen että hyväkuntoisena jaksaa paremmin ja hymyssä suin.

”Tsemppiä kaikille kilpailijoille!”

Pin It on Pinterest

Share This