Valitse sivu

 

 

Alfa Romeo Valtteri Bottas Duathlonin pääyhteistyökumppaniksi

 

Alfa Romeo ja Valtteri Bottas syventävät yhteistyötään Suomessa.

Alfa Romeo on elokuussa järjestettävän Valtteri Bottas Duathlon -tapahtuman pääyhteistyökumppani. Kyse on F1-tähden nimeä kantavasta maastoduathlon-kilpailusta, johon myös Valtteri Bottas osallistuu.

”Hienoa, että pääsemme syventämään yhteistyötämme Valtteri Bottaksen kanssa Suomessa. Valtteri on tehnyt Alfa Romeon kanssa formuradoilla vakuuttavaa jälkeä. Valtteri on ollut erinomainen brändilähettiläs Alfa Romeolle niin maailmalla kuin meilläkin”, iloitsee Alfa Romeon Brand Director Staffan Johansson Astara Finlandin maahantuonnista.

”Alfa Romeon mukaantulo on minulle ja tapahtumalle iso asia. Saamme Duathlon-tapahtumassa yleisön ihailtavaksi uudistuneen Alfa Romeo -malliston, joka varmasti puhuttelee myös formulafaneja”, sanoo Valtteri Bottas.

Alfa Romeo esittelee Valtteri Bottas Duathlonissa täysin uuden Tonale-mallin, joka siirtää legendaarisen automerkin sähköiselle aikakaudelle. Tarjolle tulee kaksi hybridiversiota: kevythybridi ja myöhemmin syksyllä lanseerattava 275-hevosvoimainen ladattava hybridi. Tonale saa Suomessa viiden vuoden tai 100 000 kilometrin tehdastakuun, mikä kuvastaa valmistajan luottamusta Alfa Romeon ensimmäistä sähköistä automallia kohtaan.

Valtteri Bottas Duathlon järjestetään Pajulahden maisemissa elokuun 21. päivä jo viidennen kerran. Kilpailussa ovat lajeina juoksu ja pyöräily, jotka voi suorittaa joko yksitellen tai joukkueessa.

Lisätietoja
Lauri Puintila, PR-päällikkö, Astara-maahantuonti, Lauri.Puintila (at) astara.com, 040 584 4685

Astara Finland
Astara Finland on osa espanjalaista vuonna 1870 perustettua autoalan konsernia. Astara-konserni toimii yhteensä 16 maassa kolmella eri mantereella ja sen palveluksessa on noin 2500 henkilöä. Astaran liikevaihto on noin neljä miljardia euroa ja se myy vuosittain noin 200 000 autoa. Konserni edustaa maailmanlaajuisesti 29 automerkkiä. Suomessa Astara edustaa Kia-, Mitsubishi-, Alfa Romeo-, Fiat-, Fiat Professional ja Jeep-merkkejä.

Pin It on Pinterest

Share This